Tertii - noile specimene !

Tertii sunt acele persoane care sunt in plus in diferite situatii si nicidecum acei terti din Clasa  4 din planul de conturi…

Acesti terti se tin scai de un cuplu si obisnuiesc sa ii bage bete in roate, sa-i faca sa se certe si astfel sa iasa ei in avantaj…fie sperand ca raman cu unul din cei doi, fie bucurandu-se ca le fac un rau.


Si culmea ca atunci cand crezi ca ai scapat de unul, apar altii si altii si tot asa…niciodata nu vor fi eliminate sau indepartate aceste specimene si intotdeauna vor lucra pe la spate, dandu-se prieteni cu perechea respectiva sau chiar cu unul din ei.

La inceput par minunati, amabili, simpatici si extrem de sociabili…dar cum lasi garda jos, cum te-au pescuit in plasa lor. Te fac sa capeti incredere in ei, sa ajungi sa-ti povestesti ofurile, lamentarile si micutele divergente sau chiar probleme…te asculta si te sfatuiesc discret ”ce e mai bine” pentru tine, doar tin la bunastarea ta, nu ?

Cum se recunosc ? Foarte simplu…poate chiar prea simplu…daca zariti o persoana de sex diferit, sau chiar acelas (depinde de preferinte), langa perechea voastra si care face orice sa iasa in evidenta, sa se bage in seama , sa caute subiect de discutie, ii zambeste delicat si infantil, ii da telefoane cu scuze ridicole si nu suporta prezenta celor doi ca si cuplu…Bingoo ! A-ti gasit specimenul.

Dar Atentie, fiindca sunt foarte versati…si se pot da persoane foarte inocente si care au nevoie de ajutor, consiliere si alte favoruri nejustificate…

Uneori sunt prieteni comuni (cunostinte vechi, cei mai buni prieteni, frati, verisori, vecini, colegi) iar alteori poate fi o persoana cunoscuta pe strada, gagica sau tipu care ti-a cedat locul in tramvai, vanzatoarea/vanzatorul de la magazinul de pe colt, sau chiar postasul.

De cele mai multe ori sunt mai apropiati de unul din parteneri si ii baga idei traznite in capsor despre sufletul sau pereche si ii face avansuri indirecte sau sunt prieteni cu respectivul cuplu si ii atata sa se certe, ii face sa se contrazica, baga strambe la unu despre celalat si inventeaza lucruri neadevarate, ce pot ajunge sa ii indeparteze pana la a-i separa.

Daca va mai si influenteaza negativ partenera/partenerul sau seamana neincredere in relatie, e si mai grav…si necesita o Exterminare de Urgenta ! [Apelati cu incredere la o firma de dezinsectie si specificati inaltimea, greutatea si infatiserea specimenului].

Ati avut tangente cu acestia ? Cum ati scapat de ei ?