Friends with benefits

‘‘The relationship between two friends gets complicated when they decide to get romantic.” Cunoasteti fenomenul ? Daca nu, nu-i nici o problema curand se va instaura si in ”normalul” romanului, desi a facut vizite pe aici si a luat o amploare destul de mare in ultima vreme.

Se presupune ca a luat nastere in ”tara tuturor posibilitatilor”, America, evident si intr-un timp relativ scurt a ajuns la Hollywood, pe ecranul televizoarelor si ne invadeaza si in viata de zi cu zi.

Au inceput sa apara filme precum No strings, The Kids Are All Right si chiar filmul cu titlul omonim [ Friends with benefits] care incurajeaza si clarifica eventualele dubii aparute in urma fenomenului…

Se zice ca o prietenie intre un baiat si o fata nu exista, ca este falsa, ca in spatele zambetelor se ascund alte interese si intr-un final totul va trece in extrema opusa, distrugand orice fel de conventie. Dar sunt doar presupuneri…nimic cert, dar nici pe deplin fals !

Cam in asta consta si sintagma ”prieteni cu beneficii”. Se iau 2 bucati prieteni buni [un baiat si o fata], mult timp petrecut unul in compania celuilalt, cateva secrete, putina atractie si o camera libera. Iar de aici totul e inevitabil…

In caz ca aveti dubii filmele de mai sus va pot lamuri pe deplin, dar si serialul Gossip Girl !

Personal mi se pare cea mai mare prostie aparuta in materie de relatii. As mai adauga absurd si imoral !

Voi ce parere aveti despre noul fenomen ?