Obiceiuri ciudate ale baietilor !

Voi baietii spune-ti de noi ca suntem ciudate si de neinteles, eh uite am sa va demonstrez ca nici voi nu sunteti mai prejos.

Unii dintr voi poate ca sunteti constienti de aceste obiceiuri, dar nu va puteti dezlipi de ele. Iar cei care inca nu v-ati dat seama uitati cateva exemple:


1.Singurul sport care exista pentru majoritatea, este fotbalul…adica e frumos sa mai te uiti la un meci din cand in cand…dar chiar numai fotbal exista…?

2.Nu isi inteleg prietenele, mamele, surorile cand merg la shopping de ce stau asa de mult…poi trebuie sa aleaga ce e mai potrivit si convenabil, cum voi sunteti pasionati de gadgeturi asa suntem si noi de cumparaturi…

3.Scuipa pe strada si nu-i intereseaza ce zic cei din jur de acest gest.

4.Isi fac prea multa reclama la zona intima, folosind la fiecare 2 fraze ”cuvantul”.

5.Ar prefera ca la robinet sa curga bere in loc de apa…

6.De fata cu oricine isi aranjeaza lucrurile adapostite in pantaloni (ca sa nu spun scarpinat).

7.Mananca foarte mult si numai prostii, gen fast-fooduri, sosuri si numai continuturi din carne. In general urasc legumele si nu inteleg rostu unei diete (chiar recomandata de nutritionist), ba chiar considera mancarea cea mai pretuita bucurie pe care ti-o ofera viata.

8.Nu pot sa accepte cand o femeie are dreptate, fiind foarte incapatanati si crezand ca daca recunosc isi calca mandria de barbat.

9.Nu ridica capacul la wc inainte de micile usurari sau nu-l pun inapoi dupa dansele…

10.Nu pot sa doarma frumos, astfel ocupand tot patul si un bonus de serenade (sforait).

11.Cand se ridica de la masa nu strang masa si in nici intr-un caz nu spala farfuria…vor doar sa fie serviti , adresandu-se cu ”E treaba femeii”.

12. Se considera stalpul casei desii ambii depun aceleasi eforturi, ba mai mult femeia pe langa serviciul propiu-zis mai are de facut si treburile casei…

13.Daca sunt prinsi inseland spun ca ”au vrut ceva nou”, dar daca inseala partenera, nu exista scuze adresand o afirmatie dintre cele mai tampite ”Cand inseala femeia este mai grav, caci ea pune suflet. Insa noi barbatii inselam doar pentru distractie…”.

14.De mana cu prietena/sotia le fug ochii dupa alte ”bunaciuni”, iar daca femeilor le scapa cate o inocenta privire, este considerata o ofensa la adresa lor.

15.Si cea de la care pornesc toate aceste obiceiuri, e ca nu pot accepta o egalitate intre femei si barbati (acolo unde este cazul), se cred superiori si considera ca totul li se cuvine, doar pentru ca sunt BARBATI.

Evident ca nu sunt batute in cui aceste obiceiuri si difera de la persoana la persoana, insa sunt convinsa ca macar in unul dintre cele enumerate mai sus se regaseste fiecare baiat/barbat.

Fetelor va astept si cu altele mici nereguli si obiceiuri ale baietilor…ba chiar si pe voi baietii, poate ne dezvaluiti ”secretele” acestora sau scopurile…